T5

Heeej! 😁

Jag har glömt att skriva haha så här kommer ett inlägg!
Termin 5 (!!!) har börjat. Hur sjukt är inte det?
Det är den sista terminen på preklin, och i januari är det äntligen dags för klin!
Denna termin läser vi NSPR, PU, VF och GEN. Det ska bli kul (och köttigt) och vi har redan börjat med ångestsjukdomar vilket varit spännande. 
Under termin 5 skriver man stadietenta, det innebär att man skriver en tenta på allt från T1-T5. Tidigare år har man haft en NSPR-tenta mitt under terminen och sedan en tenta på PU, VF och GEN i slutet av terminen. Men nu har man alltså slagit ihop dessa till en stor tenta istället och som vanligt så är min klass försökskaniner 😁
Så får se hur det går.
Jag känner mig taggad på klin men också vemodig eftersom min klass kommer splittras och många personer som jag tycker om kommer att flytta ifrån Linköping. Känns så galet att inte kunna ses varje dag och att det kommer vara så i 3,5 år. 

Min sommar har varit otroligt fin. Jag jobbade mestadels men hann också resa lite. 
Det jag framför allt tar med mig ifrån denna sommar är att lycka går att hitta om man bara tillåter sig själv göra det och att våra tankar styr så mycket av vad som händer i våra liv.
Har utvecklats enormt mycket i sommar och känner mig väldigt glad. Känner mig lycklig och nöjd med hur livet ser ut och känns så galet att jag är där jag är just nu. Är så stolt över mig själv och tacksam för alla fina människor i mitt liv. 
Jag ska försöka uppdatera mer under terminens gång och förklara mer om hur terminen ser ut, ville mest kika in här nu och bara skriva något kort i början av terminen.

Hoppas ni mår bra ♥️


Till top