Solen skiner

Halloj!
 
Jag har varit SÅ fruktansvärt dålig på att uppdatera!
Förra veckan hade vi skola till på onsdag och sen åkte jag hem. Var väldigt skönt att vara hemma och träffa familj och vänner. Pluggade så klart inte mycket alls haha så någon repetition av tema CREN blev det ju inte...
Fick lite anatomi gjort och gjorde BG-fallet, men det var allt!
Behövde verkligen lite ledigt, kände även att jag fick ladda om mina batterier lite med energi från min omgivning.
När man inte bor nära familj och vänner så uppskattar man all tid man får med dem, och det blir oftast inte mycket tid när man bara kan vara hemma under en helg. Var därför skönt med några extradagar.
 
Jag har pluggat lite anatomi, varit på föreläsningar, vårdcentralen och visning av dissektion sen sist jag skrev. Vi har inte haft överdrivet mycket denna vecka men dagarna har känts långa.
Nästa vecka blir mer intensiv så lär vara rätt trött då (har jag bestämt nu hehe...).
 
På vårdcentralen fick jag ta mitt första blodprov! Tog så klart inte på en patient, men det var så coolt att ta ett lyckat blodprov. Var väldigt nervös och tänkte på hur jag höll nålen, hur jag skulle sticka, hålla kvar nålen samtidigt som ett rör skulle på och av etc. Det ser så lätt ut när man går till VC och någon tar ett blodprov på en, men det är svårare än vad det ser ut!
Var iaf kul att ha det gjort :D
 
Nu i helgen nalkas Festivallen. Det är läkarnas festeri, Medsex, som håller i det. Är basically en festival utomhus.
Igår var det en festivallen-kravall och på lördag är själva festivalen med eftersläpp på kvällen. Jag ska på festivalen och är taggad på att få lyssna på musik, hänga med vänner och bara ta det lugnt :) 
 
Det närmar sig tentap och det känns galet. Eller närmar sig och närmar sig, är ett bra tag kvar men ändå. Närmre tentap än terminens start. Galet att jag snart gått ett helt år på läkarprogrammet.
Bara fem år kvar!
 
Hoppas att ni haft en fin påsk om ni firat och att ni får en trevlig helg! 
Till top