Tenta-p T4 (!!!)

Alltså hur sjukt är det inte att tenta-p för T4 startar på onsdag????
Vet att jag skrivit det i varenda inlägg denna termin, men det tåls att sägas igen (😂) - TERMIN FYRA FLÖG FÖRBI.
Fattar inte var tiden försvunnit, det är slutet av maj och snart är det juni och sommarlov...
 
Jag har smygstartat tenta-p genom att börja jobba mig igenom IBI, har tagit sån förbaskat lång tid men jag kämpar på och hoppas hinna igenom det ordentligt.
Har tidigare känt mig orklös men efter idag känner jag att jag vill lägga på ett kol och bara kötta på den sista tiden som är kvar så jag kan klara tentan.
Är så glad över att känna den energin för vet inte var den varit under hela terminen 😂
Bättre sent än aldrig I guess.
 
Denna termin har varit rätt rolig, trots stressen i början med omtentor och decentraliseringsångesten. Känner att jag kommit till många fina insikter i livet om saker och ting och att jag på något sätt börjat förstå saker som jag tror är viktiga pusselbitar för att livet som helhet ska bli bra. Jag lär mig fortfarande saker om mig själv och idag när jag cyklade så kände jag mig fri och lycklig på ett sätt jag inte känt på länge. Jag har börjat uppskatta det lilla i livet; fågelkvitter, en fin himmel, musik som får själen att dansa, en väns fina ord eller leende, att solen lyser, att jag har världens finaste vänner och familj, att jag kan ta djupa andetag och känna ett inre lugn osv. Att stanna upp i vardagen och uppskatta livet är något jag aldrig riktigt behärskat i mitt liv - förrän nu. Och idag, när jag trampade för fullt med Miriam Bryant i öronen så kände jag mig lycklig över att kunna cykla genom den svala sommardagen och känna att livet nog ska bli bra men att det också känns helt okej just nu. 

Jag ska plugga för fullt inför tentan och jag önskar er alla som pluggar ett stort lycka till inför era tentor! Glöm inte bort att leva under tenta-p - minst lika viktigt som att plugga ☀️ 


Till top