Depp och update ☀️

Heej! 

Idag är en sån dag då jag känner mig lite deppig och nere utan någon egentlig anledning. Har bara varit en tung dag och jag känner mig vemodig.
Hela denna vecka, förutom torsdag, slutar jag rätt sent och börjar tidigt. Igår slutade vi 19:15, idag 19:45, imorgon 17:15 (ändå helt okej tbh men har saker att göra efteråt) och på fredag 20:30.
Kroppen är trött. Hjärnan är trött. Jag är trött.
Som ni märker är jag inte så pepp idag haha.
Vi har börjat med nytt tema, NSPR. Jag är taggad men samtidigt så är detta ett tungt tema med all anatomi, blodförsörjning och innervering plus massa annat. Det kommer bli mycket och jag hoppas att min energi kommer tillbaka.
 
Igår var vi på visning av avliden. Jag kan inte skriva något kring vad jag såg eller vad som sades men tänkte bara sammanfatta mina känslor lite kort.
Jag kände chock, sorg och ett lugn. Det hela var väldigt bra ordnat av universitetet och det kändes bra att få bearbeta sina tankar och känslor. Rekommenderar starkt att gå på det när man väl börjar på T2.
 
De senaste dagarna har jag haft så många känslor inom mig. Jag känner mig uppe i varv och som om jag aldrig får andas ordentligt (kanske accentueras idag pga vemodigheten). Jag är i skolan hela tiden och det känns som om jag aldrig kommer därifrån utan drunknar i mängden plugg vi har. Letar febrilt efter mitt liv men det syns inte till. Galet dramatisk just nu haha 😂 
Men känner mig bara så trött.
 
Läk är kul men i perioder väldigt ansträngande. Jag ska försöka hitta en balans för veckan så jag orkar hålla ut. Är svårt när man börjar tidigt och slutar sent för när man kommit hem ska man äta och sen är det läggdags i princip. Men men, ska inte klaga. Kämpade för just det här trots allt. 
Ville mest skriva av mig och visa att vissa dagar orkar man inte - och det är okej.
Till top